Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Pauls keuze in De Bachelor zorgt voor onbegrip: 'Wat jij zoekt, kan zij niet bieden'

Auch...

Yvonne

Dat Bachelor Rien al overtuigd is van zijn ultieme match, hebben we allemaal gezien in de vorige aflevering van De Bachelor. Paul is echter niet zo zeker van zijn zaak en moet in de meest recente aflevering nog kiezen met welke twee dames hij op 24-uurs date gaat. Spoiler-alert: de keuze die de Bachelor maakt wordt hem niet door iedereen in dank afgenomen...

Let op: dit artikel bevat spoilers van de meest recente aflevering van De Bachelor.

2 rozen

Voordat Paul verder kan met zijn zoektocht naar de liefde, moet hij eerste nog een belangrijke keuze maken. Eén van de drie dames – Josephine, Eline en Yvonne – moet Zanzibar op de valreep nog verlaten. Pauls eerste roos gaat naar, suprise, surprise: Josephine. Met de woorden: "Ook al hebben we nog maar één date gehad, het zou volgens mij wel kunnen werken tussen ons", overhandigt hij de roos aan een dolgelukkige Josephine.

Paul noemt Yvonne 'de full package' en 'ideale schoondochter', maar uiteindelijk was het toch Eline die de laatste roos van de Bachelor kreeg.

Exit

"Ik voel iets wat ik bij andere vrouwen niet heb gevoeld", zegt Paul over de klik die hij met Eline heeft. Ook geeft hij aan dat hij het belangrijk vindt om naar zijn gevoel te luisteren en dat hij heeft gemerkt dat hij de laatste dagen ook veel naar Eline toe trok. Dit betekent dat Yvonne helaas naar huis moet, iets wat ze de Bachelor niet in dank afneemt...

Zij voelde de match namelijk wél, en de match tussen Paul en Eline? Die ziet ze niet zo. Ze neemt dan ook afscheid met de volgende woorden: "Wat jij zoekt, kan zij niet bieden. Maar daar moet je zelf achter gaan komen. Ik denk heel eerlijk gezegd dat dat zonde is. Ik heb de meiden ook gezien en ik denk dat het nog wel iets is waar je nog achter gaat komen. Ik heb geen eerlijke kans gekregen."

Showbizz
  • De Bachelor
  • Jasper Suyk