Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

EOTB's Dusty maakt de tongen los met zijn nieuwe tanden: 'Gerard Joling 2.0'

Niet iedereen is fan van Dusty's nieuwe Hollywood smile.

Dusty Taconis

Net zoals vele andere celebs en realitysterren heeft ook Ex on the Beach: Double Dutch-ster Dusty Taconis zijn gebit onder handen laten nemen. Op Instagram blijkt echter niet iedereen weg te zijn van zijn nieuwe, witte tanden.

Witte tanden

Dusty heeft een zware periode achter de rug. Na zijn zware scooterongeluk lag de realityster in coma en moest hij een lange tijd revalideren. Inmiddels gaat het een stuk beter met Dusty en dat viert hij met... jawel, een nieuw gebit!

De EOTBDD-ster koos voor hagelwitte, kaarsrechte tanden. Op Instagram toont hij vol trots het resultaat in een video. Aangezien zijn Instagram achter een slotje staat, legde Love Reality de beelden vast. Benieuwd naar de nieuwe tanden van Dusty inclusief voor- en na-foto's? Je bekijkt ze HIER.

Beeld: Instagram Dusty via Love Reality

Kritiek

Hoewel Dusty zelf enorm blij is met zijn perfecte Hollywood smile, zijn zijn volgers niet zo onder de indruk van zijn nieuwe gebit. Volgens velen zijn zijn tanden nu echt té wit en zijn ze bijna glow in the dark te noemen. Enne, een ander bestempelt Dusty als 'Gerard Joling 2.0'. Ai...

Temptation-single Evie laat weten dat ze 'wel even moet wennen' aan de hagelwitte tanden van Dusty. Ook Temptations Ricky vertelt wat hij ervan vindt: "Het gaat erom wat jij ervan vindt! Ik persoonlijk vind het zonde van je gebit."

Ex on the Beach

Gelukkig is Dusty een beetje kritiek inmiddels wel gewend. Sinds zijn deelname aan Ex on the Beach: Double Dutch ligt zijn leven onder een vergrootglas. Aan Grazia liet de realityster onlangs weten dat hij absoluut geen spijt heeft van zijn deelname. "Ik heb een superleuke tijd gehad", vertelde Dusty over zijn deelname aan EOTBDD. "Dit programma past echt heel goed bij mij, het is gewoon te vergelijken met hoe ik in het dagelijks leven uitga. Het draait bij mij altijd om vrouwen."

Ook doet de kritiek op zijn avonturen onder de lakens hem niks. "Er heerst een enorm taboe op het hebben van meerdere sexpartners. Ik ben tijdens Ex on the Beach heel open geweest over mijn aantal bedpartners, ik doe gewoon mijn eigen ding en leef mijn eigen leven. Samen met Lesley, die net zo is, hebben we door dit programma het taboe rondom slutshaming behoorlijk doorbroken."

Misschien ook voor jou:
EOTB-Dusty over heftig ongeluk: 'Het is echt wel zwaar wat er allemaal gebeurd is'
Showbizz
  • Love Reality
  • Ex on the Beach, Instagram