Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Molloten weten het zeker: dít is de Mol van het jubileumseizoen van Wie is de Mol?

Na de aflevering van afgelopen zaterdag is er haast geen twijfel meer over mogelijk.

wie is de mol

Met de executie van afgelopen zaterdag zitten er nog maar zes kandidaten in het spel. Eén van hen is de Mol van het jubileumseizoen van Wie is de Mol? En hoewel er nog vier afleveringen op de planning staan, denken sommige Molloten nu al zeker te weten wie de Mol is.

Opnames

Nummer één op de verdachtenlijst: NikkieTutorials. De make-up goeroe wist zich de afgelopen weken al behoorlijk verdacht te maken, maar na de aflevering van afgelopen zaterdag weten sommige Molloten het zeker: Nikkie is de Mol.

Na de opdracht Follow the Money moesten de kandidaten namelijk drie oud-Mollen die tegelijkertijd op het plein waren opnoemen. Nikkie riep als een van de eersten de naam van Rob, oftewel: Rob Dekay, de Mol van Wie is de Mol? 2020. Op zich niks vreemds aan, is het niet dat dit seizoen vóór de uitslag van Wie is de Mol? 2020 werd opgenomen, en Nikkie dus helemaal nog niet kon weten dat Rob de Mol was. Tenzij ze de Mol is en oud-kandidaten gesproken heeft, ofcourse.

Wissel

Echter is dat niet het enige opvallende aan het hele gebeuren. Ook wisselde Nikkie op het allerlaatste moment wat betreft de laatste naam. Waar Tygo Gernandt riep dat ze Dennis Weening als derde Mol moesten opnoemen, besloot Nikkie dit weg te wuiven en riep ze snel de naam van Jan Versteegh. Toch bleek het wel degelijk Dennis te zijn die op het welbekende plein voor de neus van de kandidaten liep.

Is Nikkie niet zo goed met namen, of was dit gewoon een Mol in actie? We zullen het helaas nog een paar afleveringen moeten afwachten...

Misschien ook voor jou:
Victoria Koblenko haalt uit naar Wie is de Mol?
Showbizz
  • RTL Boulevard
  • Wie is de Mol?