'Dit zijn alle kandidaten van het jubileumseizoen van Wie is de Mol?'

Victoria Koblenko haalt uit naar Wie is de Mol?

Victoria Koblenko kijkt niet met warme gevoelens terug op haar WIDM-avontuur.
victoria koblenko widm

Waar het bij Wie is de Mol? altijd op één grote familie lijkt afterwards, is dat in het moment van de strijd lang niet altijd het geval. Zo liet Miljuschka Witzenhausen over vorig seizoen al weten dat het soms flink oorlog tussen de kandidaten kan zijn, en ook Victoria Koblenko liet gisteren in Op1 weten het niet altijd leuk te vinden.

Oorlog

Tijdens het programma loopt de spanning soms hoog op. "We stonden dus als groep constant aan, het was echt oorlog. Er werden forse sneren uitgedeeld. Ik had mezelf in een positie gemanoeuvreerd dat ik overal tussenin zat, en dat heb ik geweten ook", vertelde Miljuschka eerder al.

Geen warme gevoelens

Toch was de sfeer in het afgelopen seizoen overall heel goed. Iets wat bij Victoria tijdens het allereerste seizoen met BN'ers niet bepaald het geval was.

"Ik heb er totaal geen warme gevoelens bij, helaas. Er ging een heleboel mis. Hoe ik mezelf heb gezien in de groepsdynamiek, daar denk ik niet leuk aan terug", vertelt Victoria. Volgens de presentatrice van dat seizoen, Angela Groothuizen, haalden de kandidaten zelfs het slechtste in elkaar naar boven. "Tegenwoordig zie je dat iedereen vrienden voor het leven wordt, maar dat was bij jullie niet het geval", aldus Angela.

Bekijk het hele fragment hieronder terug.

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f649992eb562', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });