Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Wauw! Annekee de Ligt deelt prachtige kiekjes van sprookjeshuwelijk

A girl's dream come true!

Matthijs Annekee

Voetballer Matthijs de Ligt en lover Annekee zijn afgelopen weekend in het huwelijksbootje gestapt. En hoewel we eerder al een glimp kregen van de grote dag, worden we nu getrakteerd op nog meer liefdevolle kiekjes van het pasgetrouwde stel!

Verloofd

Annekee en Matthijs zijn al heel wat jaren samen en leerden elkaar ooit via via kennen. De twee zijn sindsdien niet bij elkaar weg te slaan en Annekee is inmiddels al door half Europa met Matthijs meeverhuisd.

“Vanwege veel gemeenschappelijke vrienden kennen Matthijs en ik elkaar al lang”, vertelde ze eerder aan Life After Football. “Omdat we al lang in een relatie zaten, hadden we er niet eerder over nagedacht. Toen onze relaties allebei uitgingen, stuurde Matthijs me een bericht om te zien of we een keer samen wat gingen doen en sindsdien zijn we een stel.” Awh!

Enne, dat de twee nog altijd dol zijn op elkaar, blijkt wel uit de foto die ze vorig jaar zomer op hun Instagram deelden. Matthijs is op één knie gegaan voor Annekee. "She said yes!! 💍", luidde de caption.

Newly weds

Nu, nog geen jaar later, heeft het stel elkaar het jawoord gegeven en zijn ze officieel man en vrouw!

"Met het Europees Kampioenschap in Duitsland deze zomer leek het onmogelijk om een grote bruiloft te plannen. Maar we wilden het eindelijk officieel maken en vrouw en man worden. Daarom hebben we het eerst in kleine kring gevierd", vertelde Matthijs aan Vogue. En hoewel we eerder deze week al wat eerste beelden te zien kregen, deelt Annekee nu zelf ook een aantal leuke kiekjes van het huwelijk.

Waaauw, wat een magische plaatjes!

Droombruiloft

Toch wil het pasgetrouwde stel na het EK pas 'uitgebreid' feest vieren. Whait, what? "We plannen een grote Italiaanse bruiloft in Toscane", aldus Matthijs. En daar hebben ze zo hun redenen voor.

"We hebben drie jaar samen in Italië gewoond en hebben daar een fantastische tijd gehad, dus het voelt goed voor ons om voor deze locatie te kiezen. We hadden onze mooiste vakantie in Toscane. Met de Europese kampioenschappen in Duitsland is het deze zomer onmogelijk om een ​​grote bruiloft te plannen, maar we wilden het eindelijk officieel maken en echtgenote en echtgenoot worden met onze grootouders, ouders, broers en zussen en getuigen."

Showbizz
  • Instagram @annekeedeligt, Archief
  • NL Beeld