doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Zo ziet de broer van NikkieTutorials eruit

Love it: NikkieTutorials lanceert eigen beautyproduct

De beautygoeroe lanceert in samenwerking met Beauty Bay haar eigen oogschaduwpalette.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Nikkie de Jager NikkieTutorials

Yaaaasss, beautygoeroe Nikkie de Jager aka NikkieTutorials lanceerde gisteravond haar eigen beautyproduct. In samenwerking met Beauty Bay heeft Nikkie een eigen oogschaduwpalette ontworpen. En hell yeah, we zijn enthousiast.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Lancering

Nikkie maakte drie dagen geleden bekend ze een nieuw product op de markt zou brengen. Wat dan precies? Dat vertelde ze nog niet. Nadat haar volgers dagenlang in spanning moesten wachten, werd het heugelijke nieuws gisteravond door Nikkie herself bekend gemaakt. Op haar YouTube-kanaal presenteerde Nikkie vol trots haar eigen oogschaduwpalette.

Nikkie vertelt in haar video dat ze al een jaar werkt aan het oogschaduwpalette. Het product zou eigenlijk al veel eerder gelanceerd worden, maar door Nikkie's plotselinge coming out werd de lancering opgeschoven. Twee weken geleden werd Nikkie overvallen in haar eigen woning. Ondanks deze gebeurtenis wilde Nikkie de lancering niet weer uitstellen en dacht: let's just do it.

Oogschaduwpalette

Het oogschaduwpalette van Nikkie X Beauty Bay is er duidelijk een voor in de boeken. Fans zijn razend enthousiast over de kleuren en – hoe kan het ook anders – alle shades zijn super gepigmenteerd.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_middle_article');

Het oogschaduwpalette heeft een half roze en half zwarte verpakking. Deze illustratie moet volgens de YouTuber haar crazy world voorstellen. Aan de roze kant vind je de bright side die vooral bestaat uit felle en vrolijke kleuren. De zwarte kant van het oogschaduwpalette bestaat uit de dark side en bestaat uit donkere en duistere kleuren. Het oogschaduwpalette bevat in totaal 20 kleuren en 2 spiegels, waarvan er één vergroot is.

Bijzondere betekenis

Behalve het stunning beautyproduct, zitten er ook nog een aantal achterliggende gedachtes bij. De middelste rode kleur van het palette heeft de naam Mikai. Deze kleur is vernoemd naar haar jongste broer die zij in 2018 verloor aan de gevolgen van kanker. De glimmende hazelnoot kleur met de naam Mr. Tutorials is geïnspireerd op de ogen van haar lover Dylan.

Het oogschaduwpalette van NikkieTutorials X Beauty Bay is vanaf 31 augustus hier verkrijgbaar.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');