Zijn dit dan de kandidaten van het jubileumseizoen van Wie is de Mol?

Presentator Rik van de Westelaken doet boekje open over nieuw seizoen Wie is de Mol?

De presentator onthult hoe de kandidaten voor dit bijzondere seizoen gekozen zijn.
Wie is de Mol?

In het jubileumseizoen van Wie is de Mol? krijgen 10 oud-deelnemers een herkansing. Presentator Rik van de Westelaken doet een boekje open over het nieuwe seizoen tijdens de eerste aflevering van de Wie is de Mol? podcast.

Podcast

Rik vertelt hoe moeilijk het was om te bepalen wie er opnieuw mee mocht doen aan het programma. Hij geeft aan dat de redactie van het programma deze keuzes moesten maken.

"Je wil sommige kandidaten heel graag een tweede kans geven, omdat ze vorige keer best wel pech hebben gehad en je wilt kandidaten die zo fantastisch waren ook nog een keer zien. Het is een complexe puzzel. Zelf ben ik niet betrokken geweest bij de selectie, maar ik denk dat de willekeurige kijker wel door heeft dat de finalisten niet zijn benaderd", zegt Rik tegen oud-mol Annemieke Schollaardt.

Annemieke

Annemieke deed in 2016 mee met het populaire programma, maar werd niet gevraagd voor het jubileumseizoen.

"Het eerste wat ik dacht toen ik hoorde dat er een nieuw seizoen kwam, was: hoezo zit ik daar niet tussen?", vertelt ze openhartig. Of ze zelf mee had willen doen? "Er zullen er wel een paar zijn, maar ik denk dat er heel weinig ex-kandidaten 'nee' zouden zeggen."

Zaterdagavond was de eerste aflevering van het bijzondere seizoen te zien. In deze aflevering werden de finalisten bekendgemaakt. Ter ere van het twintig jarig jubileum bevinden de kandidaten zich in het zonnige Toscane.

Wie is de Mol? wordt op zaterdagavond uitgezonden op NPO 1.

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f648a4c199b1', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });