Hint Nikkie de Jager er met haar nieuwe make-uppalette op dat ze de Mol is?

Twee kleuren in het palette zouden hinten op het feit dat zij de Mol is.

Wie is de Mol? is nog maar net gestart met het jubileumseizoen, maar er wordt nu al volop gespeculeerd over wie de Mol is. Wie er wordt verdacht? Make-up queen Nikkie de Jager. En wel om déze reden!

De mol

WIDM-fan Siem onthult in een nieuwe YouTube-video waarom hij denkt dat Nikkie de Mol is. En dit alles heeft te maken met twee kleuren uit Nikkies nieuwe make-uppalette.

“Er vallen twee namen op in het palette: Underground en Plottwist. Zat Nikkie dus ondergronds en is ze dit keer de Mol? Dat zou een plottwist zijn, aangezien ze vorige keer kandidaat was”, aldus een achterdochtige Siem.

Palette

NikkieTutorials heeft nog niet gereageerd op deze 'verdachte' kleuren in haar gloednieuwe make-uppalette. Dat feit vindt Siem 'opvallend'.

Eén ding is in ieder geval zeker: Nikkie is niet de eerste afvaller, want het was Tina de Bruin die als eerste het spel moest verlaten.

In het jubileumseizoen van Wie is de Mol? krijgen tien oud-deelnemers een herkansing. Ter ere van het twintigjarig jubileum bevinden de kandidaten zich in het zonnige Toscane. Wie is de Mol? wordt op zaterdagavond uitgezonden op NPO 1.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws