Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

WIDM-winnaar Rob Dekay over reden van breuk met ex-vriendin

De relatie was niet opgewassen tegen alle publiciteit.

WIDM-winnaar Rob Dekay over reden van breuk met ex-vriendin

Twee weken geleden bracht Wie is de mol-winnaar Rob Dekay het verdrietige nieuws naar buiten dat hij na een relatie van vier jaar weer vrijgezel is. In een interview met RTL Boulevard vertelt hij over de reden van de breuk.

Publiciteit

Rob werd na zijn deelname aan het programma Wie is de mol? in een klap erg bekend. Zo laat hij aan RTL Boulevard weten dat zijn relatie daar niet tegen opgewassen was. "Mijn leven is enorm veranderd, op alle vlakken."

Aan vrouwelijke aandacht heeft de zanger in ieder geval geen gebrek na zijn deelname aan het programma. "Ik heb wel berichten gehad, dat gebeurt wel. Daar moet ik nog wel een beetje aan wennen, maar dat hoort er gewoon bij denk ik."

Lees ook: WIDM-mol winnaar Rob Dekay weer vrijgezel

Vrienden

Rob liet eerder in een interview met LINDA. weten dat er geen haat en nijd is tussen hem en zijn ex-vriendin. Ze zijn dan ook als vrienden uit elkaar gegaan. "Ik had het haar en mezelf gegund dat het was gelukt. Blijkbaar ben ik niet in de wieg gelegd voor een traditionele relatie."

"Na de relatie die daaraan voorafging, zei ik al: Nee, dit is niks voor mij. Dit moet ik niet meer doen. Totdat ik mijn vroegere vriendinnetje weer tegenkwam. Ik dacht: Als er één vrouw is met wie ik het wel zou kunnen, dan is het met háár. Helaas, niet dus", aldus Rob.

Bron: Weekend I Beeld: WIDM