Zien: Katja Schuurman deelt prachtige babyfoto

De presentatrice deelt opnieuw een schattig kiekje.

Lees ook

Katja Schuurman is alweer bijna een maand geleden bevallen van haar tweede dochtertje: Coco Loulou. Op Instagram deelt de presentatrice nu opnieuw een schattig kiekje samen met haar pasgeboren dochter. Kijk mee.

Foto

Op de foto is te zien hoe Katja samen met haar dochtertje geniet van het lekkere weer. “Er op uit met de baby #oergezellig”, schrijft ze bij de foto. Lief!

De foto valt behoorlijk in de smaak bij Katja's volgers. Zo reageren onder andere Humberto Tan, Wendy van Dijk en Nicolette Kluijver enthousiast onder het kiekje.

Babynaam

Katja plaatste overigens al eerder foto's van haar pasgeboren dochtertje, en verklapte de bijzondere naam stiekem zelfs al tijdens haar zwangerschap. De originele naam van het dochtertje van Katja en haar grote liefde Freek van Noortwijk was namelijk al verklapt in een eerdere Instagrampost. Een tijdje geleden deelde Katja een foto, waarop te zien is dat ze samen met Freek in de babykamer staat.

Je moet even goed kijken, maar dan zie je links naast de vleugel van de ooievaar de naam 'Coco' geschreven met roze letters. Cute! Het is in ieder geval een prachtige naam!

Dit bericht bekijken op Instagram

Er op uit met de baby #oergezellig #💛 #🍀

Een bericht gedeeld door Katja Schuurman (@katjaschuurman) op

Bron: Superguide | Beeld: BSR, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook