Katja Schuurman over baby: 'Een naam hebben we al gekozen'

Spannend!
Katja Schuurman over baby: 'Een naam hebben we al gekozen'

Katja Schuurman en haar man Freek van Noortwijk onthulden in februari in blijde verwachting te zijn van hun eerste kindje samen. De twee maakten onlangs al het geslacht van de baby bekend, en nu lijkt Katja ook meer details over de naam van het kindje te verklappen.

Naam

"Een naam hebben we al gekozen. Het is een hele mooie geworden. Maar ik ga natuurlijk nog niet vertellen welke", vertelt Katja in gesprek met NU.nl. Vorige maand verklapte Katja al dat zij en Freek een meisje verwachten.

Lees ook: Zwangere Katja Schuurman showt babybuik

Zwangerschap

De presentatrice zit op dit moment net zoals de rest van Nederland thuis in quarantaine en daarom kan ze niet zo vaak naar de verloskundige. "We doen nu meer telefonisch, maar dat gaat supergoed. Er werken goede mensen, ze zijn zorgvuldig en liefdevol."

Of Katja zich zorgen maakt om haar bevalling in deze bizarre tijd? "Ik maak me niet druk om dingen die in de toekomst zijn, dat is zonde van mijn energie. Dat zien we dan wel weer", aldus de mommy to be.

Bron: NU.nl | Beeld: BSR

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f9295655e051', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });