Katja Schuurman over tweede kindje

Cute: Katja Schuurman deelt foto's van pasgeboren dochtertje

Wat is het dochtertje van Katja Schuurman prachtig!
Katja Schuurman

Katja Schuurman is vorige week bevallen van haar tweede dochtertje: Coco Loulou. Op Instagram deelt de presentatrice nu trots verschillende kiekjes van haar prachtige gezin.

Foto

Katja begint haar lieve bericht met het feliciteren van haar kersverse dochtertje Coco. "Je bent een hele week oud. En je papa en mama en grote zus zijn tot over hun oren verliefd op jou. Wat ben jij lief en betoverend en ontroerend en niet te doen zo schattig."

Verder laat de presentatrice weten dat haar dochtertje het heel goed doet. "Slapen, mama’s borsten leegdrinken, kirren, lachen, knuffelen. Zelfs als je huilt omdat je krampjes hebt of het gewoon even niet meer weet, lopen onze harten over; je bent een grote liefdesbom."

Katja vertelt dat deze babyfase haar alles behalve slecht afgaat. "Ik was vergeten dat ook deze babyfase zo’n groot feest is!" Ook bedankt ze iedereen voor alle lieve felicitaties.

Naam

De originele naam van het dochtertje van Katja en haar grote liefde Freek van Noortwijk was stiekem al verklapt in een eerdere Instagrampost. Een aantal weken geleden deelde Katja namelijk een foto, waarop te zien is dat ze samen met Freek in de babykamer staat.

Je moet even goed kijken, maar dan zie je links naast de vleugel van de ooievaar de naam 'Coco' geschreven met roze letters. Cute! Het is in ieder geval een prachtige naam!

Dit bericht bekijken op Instagram

Gefeliciteerd allerliefste Coco Loulou! Je bent een hele week oud 🥰 En je papa en mama en grote zus zijn tot over hun oren verliefd op jou. Wat ben jij lief en betoverend en ontroerend en niet te doen zo schattig. En je doet het allemaal zo goed; slapen, mama’s borsten leegdrinken, kirren, lachen, knuffelen. Zelfs als je huilt omdat je krampjes hebt of het gewoon even niet meer weet, lopen onze harten over; je bent een grote liefdesbom. Ik was vergeten dat ook deze babyfase zo’n groot feest is! Mede namens Freek, dank jullie wel voor al jullie enorm lieve felicitaties. En vooral: 🙏🏽 Ineke Herbers en alle ongelooflijk liefdevolle en toegewijde zorgmedewerkers van OLVG Oost en het Anna Paviljoen, met speciale dank voor de zorgvuldige begeleiding vanuit de POP-poli: Ik voel me fantastisch en zelfs mijn kraamtranen waren tranen van geluk en dankbaarheid 😊 En als laatste: Dank je wel Dorien, onze kraamhulp vanuit Kraamzorg Waterland Oost, die ons de afgelopen week een groots cadeau heeft gegeven: een prachtige start van dit nieuwe hoofdstuk in ons leven. Dank je wel voor de rust, reinheid en regelmaat die je in een Volendamse handomdraai met toewijding en liefde in ons leven hebt gebracht. Wat een geluk! @olvgamsterdam @kraamzorg_waterlandoost

Een bericht gedeeld door Katja Schuurman (@katjaschuurman) op

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f90361593a25', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });