Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Rafael van der Vaart over bruiloft Sylvie Meis: 'Wij zijn er niet bij'

Rafael van der Vaart laat zich uit over de bruiloft van zijn ex.

sylvie meis bruiloft

Over twee weken is het dan eindelijk zover voor Sylvie Meis. Dan zal de presentatrice in het bijzijn van een klein groepje familie en vrienden haar jawoord aan grote liefde Niclas Castello geven. Hoewel het allemaal nog geheimzinnig is wie er op de gastenlijst staan, zullen ex-hubby Rafael van der Vaart en vriendin Estavana Polman in ieder geval niet van de partij zijn.

Bruiloft Sylvie

De vechtscheiding waarbij de sleaze & dirt uitgebreid in de media werd besproken hebben zowel Sylvie als Rafael achter zich gelaten. De twee kunnen inmiddels dan ook prima door één deur.

Toch is er van een innige vriendschap geen sprake. Zo laat Rafael aan Shownieuws weten niet aanwezig te zijn bij de bruiloft van zijn ex. Wel liet hij weten erg blij voor haar te zijn en is hij vooral erg blij dat Damián het zo goed met zijn stiefvader kan vinden.

Verhuizing Damián

Onlangs bewezen Rafael en Sylvie al dat de strijdbijl tussen hen offish begraven is. Zo gaven ze in de Duitse media samen een interview waarin ze vertelden over de verhuizing van zoon Damián. De 14-jarige speelt namelijk sinds kort bij Esbjerg fB, waardoor hij bij vader, Estavana en zusje Jesslynn in Denemarken is gaan wonen.

"Ik heb even nagedacht en hij zei me ook dat dit echt zijn droom was. Het was voor mij wel emotioneel", vertelt ze. Gelukkig is het contact met Rafael en Estavana goed. "We hebben veel met elkaar gepraat en contact gehad. Ook met Estavana erbij. Het waren fijne gesprekken", gaat ze verder. "Het is echt een droom dat het zo goed gaat. Dat is voor een kind ook een fijn gevoel.

Daarnaast is de afstand tussen Hamburg en Esbjerg prima met de auto te doen, waardoor Sylvie haar zoon in de weekenden regelmatig komt opzoeken.

Misschien ook voor jou:
Sylvie Meis wilde niet naar huis na afscheid van zoon Damián
Showbizz
  • Shownieuws
  • Brunopress