Sylvie Meis deelt update over bruiloft: ‘Ik ben wel een beetje gestrest’ 

Zien: Sylvie Meis schittert in trouwjurk

Daar komt de bruid, daar komt de bruid... Sylvie is er helemaal klaar voor!
sylvie meis trouwjurk

Daar komt de bruid, daar komt de bruid... Sylvie Meis stapt eind deze maand dan eindelijk in het huwelijksbootje met Niclas Castello, maar geeft haar volgers op Instagram nu alvast een voorproefje. Voor een speciale shoot schitterde Sylvie deze week namelijk in meerdere trouwjurken.

Bruidsjurk

Over twee weken is het zover: dan geeft Sylvie in het Italiaanse Florence het jawoord aan haar grote liefde. De uiteindelijke bruidsjurk die Sylvie zal dragen, is er een van het Israëlische couturelabel Galia Lahav. "De jurk zal velen verrassen", vertelde ze eerder al.

Speciale editie

De jurk waarin Sylvie eind deze maand aan het altaar verschijnt, blijft voorlopig dus nog even een verrassing. Maar... voor een speciale editie van het Duitse magazine Bunte mocht Sylvie zich wel alvast the bride voelen. Op Instagram deelt ze het eindresultaat van een paar prachtige bruidsoutfits die ze voor het nummer aan mocht trekken.

"Bedankt voor deze geweldige shoot, waardoor ik (en Serena) voor mijn bruiloft over twee weken nog een keer alle verschillende stijlen konden uitproberen", schrijft ze bij één van de beelden.

Bekijk hieronder een aantal Instagram Stories die Sylvie gisteren plaatste.

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f75e9e3467c7', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });