Zien: emotioneel afscheid voor Sylvie Meis en zoon Damián

Opnieuw grote zorgen om bruiloft Sylvie Meis

Waar het huwelijk van Sylvie Meis en Niclas Castello eerst dreigde niet door te gaan door het coronavirus, staat het huwelijk, dan wel drie maanden later dan eigenlijk de bedoeling was, nu voor eind september gepland. Tenminste...
sylvie meis

Bruiloft verplaatst

Sylvie Meis was door het dolle heen dat ondanks het coronavirus haar huwelijk alsnog met drie maanden verplaatst kon worden.

“We hebben de bruiloft verplaatst naar eind september, dus deze dame gaat echt trouwen over twee maanden. Hetzelfde scenario, alleen op een andere datum. Wat ons geluk is geweest, is dat we een kleine, intieme wedding hadden gepland. Daardoor is het ons gelukt om alles te verzetten en de kamers voor onze gasten om te boeken", vertelt ze aan Grazia.

Strenge corona-maatregelen in Antwerpen

Niets leek de twee en hun grote dag nog in de weg te zitten, al lijkt er nu toch een kink in de kabel te zijn. Sylvie's ouders wonen namelijk in de provincie Antwerpen in België, waar er door het hoge aantal corona-besmettingen strenge maatregelen zijn genomen.

Zo is er een avondklok en zouden virologen willen dat de grenzen worden gesloten. Wanneer dit laatste werkelijkheid wordt, zullen zij niet naar Italië kunnen afreizen, en dus niet bij het huwelijk van Sylvie aanwezig zijn.

Gelukkig duurt het nog ruim een maand voordat Sylvie haar jawoord aan Niclas zal geven, dus fingers crossed voor de familie dat het huwelijk dit keer wél gewoon door kan gaan.

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f903a6f527d9', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });