Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Sylvie Meis: 'Ik kan daar niet wegrijden zonder te huilen'

De presentatrice heeft het nog steeds moeilijk met het vertrek van zoon Damián.

sylvie meis

Sylvie Meis nam onlangs een van de moeilijkste beslissingen uit haar leven: ze liet Damián van der Vaart naar zijn vader Rafael vertrekken. Sindsdien is het een stuk stiller in haar Hamburgse penthouse. En dat hakt er behoorlijk in.

Voetbalcarrière

Damián is tijdens de zomervakantie van Hamburg naar het Deense Esbjerg verhuisd. Hij voetbalt daar sinds kort bij de voetbalclub Esbjerg fB, de club waar zijn vader zijn voetbalcarrière in 2018 beëindigde. Doordat hij er door de carrière van vriendin Estavana Polman nog steeds woont, was de keuze voor Damián makkelijk gemaakt.

Tranen

Bij Sylvie ging het echter iets minder makkelijk en ze heeft dan ook lang getwijfeld om hem te laten gaan. Nu de stap inmiddels is genomen, merkt ze pas hoe leeg haar huis is zonder haar zoon in de buurt te hebben. Helemaal als ze hem in het weekend heeft opgezocht.

"Voor mij is het toch best wel emotioneel. Ik kan daar nog niet wegrijden zonder te huilen. Maar het fijne is dat Damián wel heel erg gevoelig is. Hij weet ook dat hij zijn mama er dan even doorheen moet trekken. Dat doet me heel erg goed. Dat hij me veel belt en dat ik hem bijna elk weekend zie als ik kan", aldus Sylvie.

Bekijk de hele video hieronder.

Misschien ook voor jou:
Opnieuw grote zorgen om bruiloft Sylvie Meis
Showbizz
  • RTL Boulevard
  • BSR, Instagram