Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Sylvie Meis dankbaar voor vriendschap met ex-man Niclas Castello

Zo kan het dus ook!

Sylvie Meis

Dat een echtscheiding heus niet met ruzie hoeft te eindigen, bewijst Sylvie Meis. De presentatrice is al een tijdje niet meer samen met ex-man Niclas Castello, maar de twee zijn nog wel altijd als vrienden in elkaars leven.

Fijne scheidingsdag

Sylvie en Niclas zijn dan wel uit elkaar, maar dat betekent niet dat er sprake is van haat en nijd. Integendeel. De twee zijn nog steeds goede vrienden.

Dat Sylvie en Niclas het nog steeds goed met elkaar kunnen vinden, blijkt uit een bericht dat de presentatrice zojuist op Instagram heeft gedeeld. "Fijne scheidingsdag 🕊️. Wat geweldig om nog steeds een vriend in je te hebben", schrijft Sylvie. Ook deelt de presentatrice een prachtige zwart-witfoto waarop ze samen met Niclas op hun bruiloft te zien is.

Onder de post regent het lovende berichten. "Supermooi en helemaal modern family", schrijft iemand. "Real class act", reageert een ander. Niclas reageerde op de post van zijn ex-vrouw door een zwart hartje te plaatsen.

Ontmoeting

Sylvie leerde Niclas in 2019 kennen op de bruiloft van gemeenschappelijke vrienden. De presentatrice kreeg al snel een relatie met de Duitse kunstenaar, en in 2020 stapten ze in het huwelijksbootje. Helaas maakte het stel in februari 2023 bekend te gaan scheiden.

Showbizz
  • RTL Boulevard
  • NL Beeld