Sylvie Meis en Rafael van der Vaart nemen ingrijpend besluit rondom zoontje

Heftig!
Sylvie Meis en Rafael van der Vaart nemen ingrijpend besluit rondom zoontje

Sylvie Meis en Rafael van der Vaart hebben gisteren voor het eerst sinds hun scheiding zeven jaar geleden, samen een interview gegeven aan de Duitse krant Bild. De twee vertelden daarin onder andere een heftige keuze rondom hun zoontje Damián gemaakt te hebben.

Verhuizen

Damián woont al jaren bij zijn moeder Sylvie in Duitsland, terwijl zijn halfzusje Jesslynn bij Rafael en zijn vriendin Estavana Polman in Denemarken woont. Het voormalig liefdeskoppel heeft nu dan ook besloten dat het tijd is voor Damián om naar Denemarken te verhuizen.

Lees ook: Zien: hereniging tussen Damián en zusje Jesslynn te lief voor woorden

Emotionele keuze

Damián gaat namelijk voetballen bij Esbjerg in Denemarken, de club waar Rafael zijn professionele voetbalcarrière is geëindigd. Voor Sylvie was de keuze niet makkelijk. "Ik heb even nagedacht en hij zei me ook dat dit echt zijn droom was. Het was voor mij wel emotioneel", vertelt ze.

Gelukkig is het contact met Rafael en Estavana goed. "We hebben veel met elkaar gepraat en contact gehad. Ook met Estavana erbij. Het waren fijne gesprekken", gaat ze verder. "Het is echt een droom dat het zo goed gaat. Dat is voor een kind ook een fijn gevoel. Ik kan ook regelmatig met Niclas naar Denemarken, dan verblijven we natuurlijk wel in een hotel", aldus Sylvie, die inmiddels ook dolgelukkig is met haar verloofde Niclas.

Bron: Shownieuws | Beeld: BSR, Instagram

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f8dbc3b09616', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });