Zien: Sylvie Meis weer herenigd met zoon Damián

Sylvie Meis deelt update over bruiloft: ‘Ik ben wel een beetje gestrest’ 

Er is ook goed nieuws! Niemand minder dan zoon Damián geeft Sylvie tijdens de ceremonie weg.
Sylvie Meis

Sylvie Meis stapt volgende maand in Florence in het huwelijksbootje met grote liefde Niclas Castello. Alleen lopen de voorbereidingen op the big day nog niet helemaal soepel. In een gesprek met RTL Boulevard doet Sylvie een boekje open over haar bruiloft.

Gestrest

“Ik ben wel een beetje gestrest, moet ik zeggen. Door corona heeft alles natuurlijk een beetje vertraging opgelopen. Ik heb vier jurken, ik heb ze allemaal gefit en ze zijn allemaal perfect”, deelt Sylvie met RTL Boulevard. Alleen is er één jurk die ze nog niet heeft gepast: haar ceremoniejurk.

Sylvies ceremoniejurk moet namelijk nog vanuit Tel Aviv naar Duitsland komen. “Af en toe heb ik een momentje waarop ik denk: gaat alles wel goedkomen?” De presentatrice is bang dat de jurk misschien niet goed past. “Stel je voor dat het niet precies is wat ik wil. Wat ga ik dan doen? Dat is wel spannend.”

Zoon Damián 

Luckily zijn er ook veel dingen die wel goed lopen. Zo deelt het model dat niemand minder dan zoon Damián haar weg gaat geven. “Damián gaat me begeleiden naar de plek waar de ceremonie gaat plaatsvinden en brengt me naar Niclas toe. Dat wordt natuurlijk heel spannend”, deelt Sylvie met Shownieuws.

Sylvie kijkt enorm uit naar dit moment. “Dat is toch wel heel emotioneel en daar verheug ik me heel er op!”, deelt de presentatrice enthousiast. “Ik besef me heel goed hoe bijzonder zo’n moment is”, vervolgt Sylvie. “Damián brengt ook de ringen. Hij heeft veel taken”, grapt de presentatrice

Sylvie zou het jawoord eigenlijk al in mei aan Niclas geven in het prachtige Italië. Door het coronavirus werd de bruiloft echter uitgesteld. Het bruiloft spektakel van Sylvie en Niclas vindt nu plaats in september en zal in totaal vier dagen duren.

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f760798a6f2a', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });