Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Bingen maar: Videoland trakteert GTST-fans op nieuwe afleveringen

Yaaaaaay, op dit moment hebben alle fans lang gewacht!

GTST

Alle fans van Goede Tijden, Slechte Tijden, opgelet! Door de coronacrisis moesten we noodgedwongen drie maanden afscheid nemen van onze favoriete soapserie, maar er is goed nieuws. Videoland gaat ons trakteren op zes nieuwe afleveringen!

Videoland

Vanaf maandag 31 augustus is Goede Tijden, Slechte Tijden weer elke werkdag te zien bij RTL 4. Voor abonnees op Videoland is er extra goed nieuws: de streamingdienst zet op die datum namelijk niet één, niet twee, maar zes afleveringen online! Yes!

Bij vorige seizoenen konden abonnees al een week eerder genieten van de soapserie. Dit jaar zijn de afleveringen pas vanaf 31 augustus op Videoland te bingewatchen, zo heeft RTL bevestigd aan Televizier. We moeten dus nog heel even geduld hebben!

Nieuwe beelden

In een eerdere aflevering van Goede Tijden, Zomer tijden lichtte Everon Jackson Hooi, die in Goede tijden slechte tijden al 15 jaar de rol van Bing Mauritius speelt, een tipje van de sluier op over het nieuwe seizoen van de soapserie.

Hij vertelde over de vechtscheiding tussen hem en Nina, die wordt gespeeld door Marly van der velden. Maar volgens nieuwe beelden, lijkt daar verandering in te komen.

Op de video is namelijk te zien hoe Bing en Nina samen een gezellig weekendje weg zijn met de kinderen. "De kinderen hadden erop aangedrongen dat we lekker een weekendje weg moesten gaan met ze allen met alle gevolgen van dien", vertelt de acteur geheimzinnig.

Geluidsfragmenten

In een andere eerdere aflevering verklapte Erik Vogel, die de rol van Ludo Sanders speelt, ook al een geluidsfragment over het nieuwe seizoen.

"Wacht hier, jullie mogen niet aan boord", roept Daan Stern (gespeeld door Dorian Bindels) in het geluidsfragment. "Wat? Waarom niet", antwoordt Janine (gespeeld door Caroline de Bruijn), waarna Daan zegt: "De sporen worden zeker gesteld." Janine: "Sporen? Wat voor sporen?". Nieuwsgierig geworden? Het volledige fragment is hier te beluisteren.

Misschien ook voor jou:
Déze acteur verlaat na de zomerstop GTST
Showbizz
  • RTL Boulevard
  • Goede tijden, slechte tijden