Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Déze acteur verlaat na de zomerstop GTST

Nooo!

Déze acteur verlaat na de zomerstop GTST

In een nieuwe aflevering van Goede Tijden, Zomer Tijden zijn Vincent Visser, die de rol van Valentijn vertolkt in GTST, en Lieke van Lexmond, die van 2003 tot 2012 de rol van Charlie vertolkte, te gast. Echter heeft Vincent slecht nieuws voor alle fans.

Cliffhanger

Wanneer Froukje de Both vraagt aan Vincent hoe hij het vindt om in de zomer cliffhanger te spelen, vertelt hij: "Ja, dat is vet. Het was mijn eerste seizoen. Die zomercliff is toch wel een dingetje. Iedereen onderling die de zomercliff mag spelen, denkt: yes, ik heb hem."

Lees ook: GTST-actrice Faye Bezemer: 'Ik ben biseksueel'

Curaçao

Toch kunnen we na de zomerstop niet lang meer van de acteur genieten. Wanneer Froukje vraagt wat er gaat gebeuren met het karakter van Valentijn, geeft hij een ware spoiler weg.

"Ik kan natuurlijk niet de verhaallijn gaan vertellen, maar Valentijn gaat uit de serie. Alleen op wat voor manier ga ik niet vertellen", aldus de acteur.

Froukje doet een gok en vertelt dat Valentijn misschien teruggaat naar zijn ouders, Charlie en Nick, die in de serie op dit moment in Curaçao verblijven. "Het zou wel leuk zijn, maar dan moeten ze ook wel in Curaçao filmen, zodat ik er ook écht heen mag."

Bron: RTL Nieuws I Beeld: Instagram, BSR