Fred van Leer doet verdrietige mededeling op Instagram

Yaaass queen! Fred van Leer gaat Drag Race Holland presenteren 

Videoland maakt het nieuws op een speciale manier bekend.
Fred van Leer

Fred van Leer heeft de afgelopen tijd niet stilgezeten. Zo kwam in juni zijn eigen Videoland-docu uit en binnenkort kunnen we de stylist opnieuw zien op de streamingsdienst. Fred is namelijk de presentator van de Nederlandse versie van RuPaul's Drag Race Holland.

RuPaul

Videoland maakte het nieuws in een leuk filmpje bekend. In het filmpje is te zien dat Fred door RuPaul herself gevraagd wordt om de host te worden van het populaire programma.

De stylist vindt het een enorme eer om Drag Race Holland te presenteren. "Ik kan het nog steeds niet geloven dat ik Drag Race Holland mag presenteren met de zegen van RuPaul. Wat een droom", vertelt Fred aan RTL Boulevard.

Boodschap

Voor Fred is dit programma alles waar hij voor staat en in geloofd. Volgens hem draait het programma om charisma, lef en talent. "Ik verheug me nu al enorm op alle fantastische creaties die we van de queens gaan zien op de runway, de lip sync battles en alle uitdagingen die we voor ze bedacht hebben."

Hij heeft daarom alvast een boodschap aan alle Drag Queens: "You’d better work bitch! Good luck and don’t fuck it up!"

Vanaf vrijdag 18 september kunnen we Drag Race Holland bingewatchen op Videoland.

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f9afc42f3d8a', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });