Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Actrices gezocht voor rollen Amalia, Alexia en Ariane in serie Máxima

Jong talent kan zich nu aanmelden!

Actrices gezocht voor rollen Amalia, Alexia en Ariane in serie Máxima

Het eerste seizoen van de Videoland-serie Máxima was een groot succes. De voorbereidingen voor seizoen twee zijn inmiddels in volle gang, en de makers doen nu een heel leuke oproep: ze zijn namelijk op zoek naar actrices voor de rollen van Amalia, Alexia en Ariane!

Groot succes

De serie over het leven van koningin Máxima viel bij veel mensen in de smaak. Al voordat de serie op Videoland te zien was, werd het aan maar liefst 25 landen verkocht en werd een tweede seizoen aangekondigd. We genoten van het liefdesverhaal van ons koningspaar, vanaf hun ongemakkelijke ontmoeting en de eerste overvliegende vonkjes tot het huwelijksaanzoek van Willem-Alexander. Van begin tot eind was het smullen, en we kunnen dan ook niet wachten op het tweede seizoen.

Prinsesjes

Delfina Chaves en Martijn Lakemeier zullen opnieuw schitteren in de hoofdrollen van Máxima en Willem-Alexander. Maar behalve deze twee vertrouwde gezichten, is producent Millstreet Films nu ook op zoek naar nieuwe gezichten. En dat voor wel heel erg leuke rollen! De makers zoeken namelijk actrices voor de rollen van de drie prinsesjes. Voor jonge meisjes die dromen van een leven als prinses is dit dé kans om die droom waar te maken.

Om de rollen van Amalia, Alexia en Ariane te vervullen, zoekt Millstreet Films drie blonde zusjes, die Nederlands en het liefst ook Spaans spreken. De producent zoekt jong talent in twee leeftijdscategorieën: 3-5 jaar en 6-8 jaar. Dit verklapt ook meteen dat het nieuwe seizoen onder andere over de jongere jaren van de prinsesjes zal gaan.

Dus, ken jij drie blonde prinsesjes in spe binnen deze leeftijdscategorieën die ook een aardig woordje Spaans spreken? Ze kunnen zich tot en met 15 juli aanmelden. De opnames zullen in oktober van start gaan.

Showbizz
  • RTL Nieuws
  • NL Beeld / Patrick van Emst