Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Keert deze actrice binnenkort weer terug in GTST?

Wie weet is het mogelijk in een soap waar niets te gek is.

Keert deze actrice binnenkort weer terug in GTST?

Veel oude bekende keren terug in de soapserie Goede tijden slechte Tijden. Ook bij actrice Tanja Jess begint het weer te kriebelen. Voor haar is er alleen één probleem: haar personage Bowien is overleden.

Familiegevoel

Het familiegevoel dat ze had met de cast van GTST mist Tanja enorm. De 53-jarige actrice is drie jaar te zien geweest in de serie. Van 1997 tot 2000 vertolkte ze de rol van Bowien Galema.

Lees ook: Geluidsfragment verklapt verloop nieuw seizoen GTST

Terugblik

Tanja blikt terug op haar tijd in GTST in Goede Tijden, Zomer Tijden. "Alles wat speelde in je privéleven besprak je als eerste met je collega’s, want dat waren de mensen die je het meest om je heen had", vertelt ze. "Toen ik Babette en Cas terug zag keren dacht ik: het is ook wel weer gezellig."

In een soap waar niets te gek is, is het wellicht mogelijk voor Tanja om terug te keren in de serie. Heeft ze misschien toch het ongeluk overleefd? Of wie weet als de tweelingzus van Bowien...

Tijdens de zomerstop van GTST zullen fans vermaakt worden door Goede Tijden, Zomer Tijden. Hierin blijven kijkers verrast worden door memorabele momenten en blikken ze natuurlijk vooruit op het nieuwe seizoen.

Bron: RTL | Beeld: Goede Tijden, Zomer Tijden