Guido Spek reageert op geruchten rondom vermeende crush op GTST-collega

Was de acteur stiekem op een van zijn collega's verliefd?
Guido

Guido Spek en Robin Martens waren in Goede Tijden, Slechte Tijden jarenlang happily in love. Hun alter ego's Sjoerd en Rikki kregen in de serie zelfs een kindje samen. Of Sjoerd en Rikki elkaar in real life ook wel zagen zitten? Guido vertelt het in Goede Tijden, Zomer Tijden.

Crush

Volgens presentatrice Froukje de Both heeft Guido ooit in een eerder interview vertelt dat hij in het echt op een van zijn collega's verliefd is geweest.

Robin vertelde eerder in Goede Tijden, Zomer Tijden al dat de twee slechts vrienden waren, maar zou Guido daar wellicht anders over hebben gedacht? Froukje besluit het hem gewoon te vragen. "Ik zal je vertellen... Ik weet het niet meer zo goed. Misschien waren het er ook wel meer dan één. Dat zou ook nog kunnen", aldus de acteur over zijn vermeende crush.

Meerdere

Naast Robin is Guido natuurlijk ook een tijdje samen geweest met Dilan Yurdakul, die Aysen speelde in de serie. Of het Robin of Dilan was op wie hij verliefd is geweest wil Guido dus niet echt verklappen. Hmmm... Juicy!

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f90f94331a7a', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });