Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Growing and glowing: zwangere Bertrie Wierenga showt babybuik

Prachtig! 

Bertrie Wierenga

In mei deelden Bertrie Wierenga en Dorian Bindels het heugelijke nieuws dat ze samen een kindje verwachten. Inmiddels zijn we een paar weken verder en is de buik van GTST-actrice natuurlijk ook verder gegroeid. Op Instagram deelt Bertrie daarom een update van haar babybuik.

Zwanger

"🍼👼… OH MY GOD! Wij worden papa en mama🥹🙌🏻🥳… YIHAAAAA🤍", kondigde Bertrie half mei aan op Instagram. Daarbij deelde ze twee foto's samen met Dorian. Op beide kiekjes hebben de twee hun handen op de buik van Bertrie. Ook kan een beetje humor natuurlijk niet ontbreken bij Bertrie en Dorian, ze staan dan ook beiden op de eerste foto met een speen in hun mond. Te leuk!

Groeiende babybuik

Sinds de hele wereld mag weten dat Bertrie zwanger is, deelt de actrice regelmatig een update van haar belly op Instagram. Zo ook nu weer! "🎀Update…" luidt de caption bij een foto waarop haar groeiende babybuik goed te zien is. Enne, she's growing and glowing!

Ook kan het stel rekenen op een hoop lieve reacties. "Je wordt een lieve mama😍😍 prachtige uitstraling", "Prachtige aanstaande moeder❤️" en "Mooie foto en wat een lief buikje al", klinkt het onder meer.

Een meisje

Te leuk: Bertrie en Dorian verwachten een dochtertje! Dat hebben ze onlangs bekendgemaakt. "We hebben even getwijfeld of we het gaan onthullen", zei het stel voor de camera van RTL Boulevard, voordat ze nogmaals benadrukten hoe gelukkig ze zijn met de zwangerschap. "We zijn allebei heel blij. We wilden het al een poosje, dus vanaf het begin hadden we het er al wel over en waren we het erover eens dat het iets is in onze relatie wat wij wensten", aldus Bertie. "En dan hopen dat het je gegeven is... Dus ja, gelukkiger dan dit kan je ons niet maken."

Het koppel kijkt natuurlijk enorm uit naar de komst van hun meisje. "We zijn heel blij om te vertellen dat het een meisje wordt", zei Bertrie. "Papa krijgt een dochter. Hoe leuk is dat?!" aldus de trotse Dorian.

Showbizz
  • Instagram @bertriewierenga
  • NL Beeld