Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Robin Martens over nieuwe vriend: 'Was ik hem maar eerder tegengekomen'

De voormalig GTST-actrice vertelt over haar nieuwe liefde.

Robin Martens

In de laatste aflevering van Goede Tijden, Zomer Tijden is Robin Martens, die de rol van Rikkie de Jong vertolkte in GTST, te gast. Ze vertelt hier openhartig over haar nieuwe liefde die ze na haar heftige periode heeft ontmoet.

Vriend

Froukje de Both vertelt dat muziek heel belangrijk is voor Robin en dat ze op dit moment nog steeds muziek maakt. "Ja, ik vind zingen heel erg leuk en nou heb ik sinds een halfjaar een nieuwe vriend en die maakt en schrijft muziek en hij rapt en zingt", vertelt ze.

Het gaat hier om de muzikale Benjamin. Volgens de actrice is hij verder nog niet heel bekend, maar daar gaat volgens haar zeker verandering in komen. Ook hebben ze samen een nummer opgenomen. "We willen veel nummers samen uitbrengen. Ook solo natuurlijk, maar vooral veel samen."

Nummer

Froukje vertelt dat Robin onlangs nog een nummer heeft uitgebracht samen met haar nieuwe vriend, namelijk: Zonder jou. "Dit nummer gaat over dat we zonder elkaar niet compleet zijn. We hebben echt het gevoel dat we elkaar aanvullen."

Robin vindt het ook gek om te beseffen dat hij hiervoor nooit in haar leven is geweest. Vooral vanwege haar moeilijke periode. "Ik heb een tijdje tegen hem gezegd: 'Was ik je maar eerder tegen gekomen'. Maar achteraf denk ik: nee, het is goed geweest. Achteraf is het goed geweest dat alles zo op zijn plek is gevallen", aldus Robin.

Bekijk *HIER* de hele video.

Misschien ook voor jou:
Zien: Robin Martens weer stapelverliefd
Showbizz
  • RTL Boulevard
  • BSR