Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zien: Robin Martens weer stapelverliefd

De actrice straalt weer.

Zien: Robin Martens weer stapelverliefd

Robin Martens is weer happily in love. De actrice maakte het nieuws vanmiddag bekent op Instagram. "We zijn al bijna zes maanden samen", schrijft ze.

Taakstraf

Het is een roerige tijd geweest voor de 28-jarige. Zo raakte ze in september vorig jaar in opspraak, nadat ze een politieagent te lijf ging. Volgens de berichtgeving zou ze hem meerdere keren hebben geslagen.

In november werd bekend dat Robin een geldboete van 300 euro moest betalen en ze daarbij een taakstraf van 45 uur kreeg.

Lees ook: Robin Martens maakt comeback op Instagram na arrestatie

Nieuwe vlam

Inmiddels heeft de actrice deze vervelende periode achter zich gelaten en viert ze de liefde én hun verjaardag door de wereld te trakteren met een pikant kiekje van haar eigen loved one.

"Wij zijn jarig. My love, we zijn al bijna zes maanden samen en we hadden veel moeite om het stil te houden voor goede redenen. Maar vandaag is onze speciale dag, 16 maart. De dag dat we allebei 'toevallig' jarig zijn. Happy birthday, baby!", schrijft ze bij de foto.

Ook laat ze weten superverliefd te zijn en is ze erg trots op haar nieuwe vlam. "En ik kan niet wachten om nog meer moois te beleven en te creëren samen."

Beeld: Instagram, BSR