Robin Martens over gedwongen vertrek uit GTST: ‘Toen ben ik anderhalf jaar overspannen geweest’

De actrice vertelt over de moeilijke periode na haar vertrek.

Robin Martens vertolkte jaren de rol van Rikki de Jong in Goede Tijden, Slechte Tijden, maar moest drie jaar geleden noodgedwongen de serie verlaten. In Goede Tijden, Zomer Tijden, blikt de actrice terug op haar emotionele vertrek.

Vertrek

“Na bijna acht jaar erin gezeten te hebben, kwam het wel als een klap in mijn gezicht, maar achteraf is het wel goed geweest”, vertelt Robin.

“Nou ik zat al een tijdje tegen de overspannenheid aan. En toen Goede Tijden stopte en ik daarna meteen drie programma's deed, wat hartstikke leuk was, barste ik bij de laatste opnames van It Takes Two echt in huilen uit. En toen dacht ik: oké, ik ben gewoon op”, legt ze uit.

Burn-out

Daarna ging het bergafwaarts voor Robin. “Toen ben ik anderhalf jaar overspannen geweest en nu pas sinds eind vorig jaar een beetje eruit. Het is vooral heel raar, want van jongs af aan doe ik wat leuk vind. Je bent echt opgebrand.”

Gelukkig kon Robin op veel steun van haar soapvader Ferri Somogyi rekenen. “Ferri heeft me in heel veel dingen ook echt geholpen en gesteund. Zeker in zo'n tv-wereld, die toch wel wat spanning met zich meebrengt. Tot op de dag van vandaag helpt hij me nog steeds met veel dingen. Daar ben ik hem ook wel echt dankbaar voor”, aldus Robin.

Bron: RTL Nieuws | Beeld: BSR

Laatste nieuws