Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

De mooiste accessoires @ AFW

Behalve spectaculaire outfits met felle kleuren en opvallende prints werden ook de sieraden en tassen op de tweede dag v...

De mooiste accessoires @ AFW

Behalve spectaculaire outfits met felle kleuren en opvallende prints werden ook de sieraden en tassen op de tweede dag van Amsterdam Fashion Week niet achterwege gelaten.

Sieraden

Een hele duidelijke trend op het gebied van sieraden zijn de grote, brede schakelkettingen. Deze kettingen passen bij elke outfit en stijl, dus zeker een must-have voor 2013. Ook hebben we veel grote ringen en oorsieraden gespot. Dit jaar dragen we niet alleen oorbellen, maar ook earcuffs.

Clutches

De clutches zijn dit jaar felgekleurd. Iedere kleur is mogelijk: grote kleurcontrasten zijn een trend. Een eyecatching clutch is een must in 2013: het fleurt iedere outfit op!

Tijdens Amsterdam Fashion Week werden ook veel hoedjes, haarbanden, mutsen en zelfs een kattenoortjes-haarband gedragen. Een duidelijke kleurtrend naast felle kleuren is goud. Je ziet het niet alleen terug in kleding, maar ook in de accessoires.

Wat vind jij van de vele studs, glitters en kettingen die wij op Amsterdam Fashion Week spotte?

Credit foto’s: Astrid van Rooij en Styletoday. Mede mogelijk gemaakt door Samsung NX1000