Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Wauw: Mango verkoopt deze prachtige slingbacks

Dat wordt rennen!

slingbacks

Hakken kunnen zowel casual als chic gedragen worden. Stijl ze met een mooie straight leg jeans en ze passen pérfect bij je dagelijkse outfit. Houd jij het niet lang vol op hakken, maar zou je wel graag hakken willen dragen? Dan zijn slingback kittenheels de oplossing, en ook nog eens helemaal on trend. Enne, vooral dit paar van de Mango vallen momenteel in de smaak!

Casual chic

De casual chic-trend lijkt niet uit de mode te gaan. De combinatie van comfortabel en gekleed is voor iedereen een uitkomst. Kijk jij bij het begin van je werkdag al uit naar het einde van de dag, waar je het terras op gaat? Met dit mooie weer wil je vast ook geen zonnestraal missen. Om je doorsnee outfit net iets op te spicen, hoef je alleen maar een kitten heel toe te voegen. Zo zit jij er, inclusief zonnebril en Aperol Spritz, net iets meer fashionable bij.

Slingbacks

De hakjes zijn in iedere winkel te vinden, in elke prijscategorie en in iedere kleur. Vooral de slingbacks zijn niet weg te denken uit het modebeeld. Gekenmerkt door een riempje achter de enkel, is deze schoen ideaal voor de zonnige dagen.

Wat de witte slingbacks van de Mango zo trendy maakt, zijn de gespen aan de voorkant van de schoen. Ze hebben een puntneus, zoals vele slingbacks, en zijn gemaakt van imitatieleer. Doordat ze wit zijn kan deze schoen aan iedere outfit toegevoegd worden.

Beeld: Mango

Rennen

Veel mensen zijn fan van de Mango slingbacks, waardoor een aantal maten al bijna uitverkocht zijn. En dat begrijpen wij volkomen. Het ontwerp is tijdloos, maar door de gesp is de schoen niet saai. Mocht jij nog op zoek zijn naar het perfecte zomer item, dan is dit je kans! Wees er snel bij want soortgelijke paren gingen viraal op TikTok en waren binnen no-time uitverkocht.

Fashion
  • Cosmopolitan
  • Adobe Stock