Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Blog: Pink

May I present, dé hitkleur du moment: ROZE. Dit is dus geen verlate, zoete Valentijnselectie. Integendeel. Als er iets i...

Blog: Pink

May I present, dé hitkleur du moment: ROZE. Dit is dus geen verlate, zoete Valentijnselectie. Integendeel. Als er iets is wat roze níet is dit seizoen, dan is het zoet. Lees en bewonder.

UpgradeJe make-uplook upgraden doe je heel easy met ravenzwarte eyeliner (bijvoorbeeld van Maybelline NY) en een hardroze blush. De fijnste blush komt uit een potje dit seizoen en luistert naar de naam YSL Crème de Blush in kleur 9. Deze blush is zuinig in gebruik en heel handig aan te brengen met de vingers. Even lachen en breng ‘m aan op de appeltjes van je wangen. Wow! (€ 40,49)

Collector’s itemEen poosje terug was ik met Lancôme in Parijs voor de introductie van de nieuwste voorjaarsmake-uplijn, Lancôme in Love. Speciaal voor de oogstrelende collectie hulde ontwerpster Olympia Le-Tan haar trademark ‘book clutch’ in een to die for Lancôme in Love tenue. Ik was op slag verliefd. Vernuftig: binnenin bevinden zich zes Rouge in Love lipsticks en Vernis in Love lakken. Verzamelaars met een spaarrekening haasten zich naar de winkel, want er zijn slechts 100 exemplaren van te koop. (€ 1.950)

Nieuwe vlamWe weten allemaal dat onze teint opleeft bij kaarslicht. Voor wie toevallig nog op zoek is naar een geurkaars waar je geen hoofdpijn van krijgt bij het inhaleren, tip ik Rose Duet van Diptyque. De kaars ‘saved de bes for last’, zeg maar, bestaat uit twee geurlagen. Eerst ruik je een adembenemende roos en dan betoverende bessen. Limited edition, via Skins. (€ 50,85)

In the mood for…Deze Kusmi Tea smaakt precies zoals roze bedoeld is dit seizoen: verleidelijk met een edge. Laat je dus niet misleiden door de beschrijving Sweet Love op het kittige blikje; de pittige mix van kruiden, lakritz en guarana hebben een sensuele werking op je zintuigen. (€ 21,50)

Vandaag is rozeRoze oogschaduw zonder dat het 80’s oogt. Dat kan alleen Chanel. Speciaal voor de Cruise Collection Show ontwierp Chanels Creative Make-up Director Peter Philips de intense roze doch stylish shade, Chanel Ombre Essentielle in Rose Favorite. Ik testte de oogschaduw tijdens de prestigieuze beauty Astir Awards en de complimentenstroom was zelden zo groot. Tip: ga voor nude lippen en geef ogen meer expressie met een vervaagd kohlrandje. (€ 27,50)