De Bachelors Oriana over intieme date met Tony Junior: ‘Het voelde zo goed’

Na de 24-uursdate met Tony wist Oriana het zeker: zij zou die laatste roos krijgen.

Een luxe jacht, een romantisch diner bij zonsondergang en slapen in een geweldige villa: het zijn de ultieme ingrediënten voor een perfecte date. Oriana mocht hiervan genieten met de man van haar dromen, bachelor Tony Junior. Aan Grazia vertelt ze alles over deze intieme 24-uursdate.

First kiss

Aflevering na aflevering bouwde de spanning tussen Oriana en Tony verder op. Pas tijdens de 24-uursdate was het moment daar: de eerste zoen. Op de vraag waarom het zo lang heeft geduurd voordat ze elkaar zoenden, antwoordt Oriana: “Ik ben sowieso niet zo heel makkelijk daarin. Ik vind het belangrijk dat eerst het gevoel goed zit, vooral als het iemand is met wie ik mijn leven zou willen delen, dan dat ik er meteen op spring.” Tony kon het wel waarderen dat Oriana hem niet gelijk zoende en wilde het spelletje maar al te graag meespelen. “Toen maakten we er eigenlijk een grapje van, zo van: dan zoenen we nu nog niet. Maar tijdens de date was het gevoel er natuurlijk helemaal en het was een heel mooi moment”, gaat de beauty verder. “Het hoorde er helemaal bij, dus ik was wel blij dat het toen pas gebeurde.”

Intieme date

Na een heerlijke boottocht en een romantisch diner bij zonsondergang, zien we Oriana en Tony ineens 's ochtends in bed liggen. What happened toen de camera's 's avonds weg waren? “We hebben echt héél veel gekletst en lekker in bed gelegen, heel veel geknuffeld”, verklapt Oriana. “We zijn vooral heel veel over elkaar te weten gekomen. Bijvoorbeeld over mijn familie, over zijn werk, hoe we een toekomst samen zien, kindjes. Echt van alles.” Enne, had ze al gezegd dat de twee heel veel geknuffeld hebben? Nou, dat dus. “Het was echt heel mooi om even samen te zijn, zonder camera's.”

Of de twee ook daadwerkelijk het bed gedeeld hebben? “We hebben écht naast elkaar geslapen”, weet Oriana te vertellen. “We zijn lekker in elkaars armen in slaap gevallen en toen ben ik aan de andere kant gaan liggen, want ik had het veel te warm”, lacht ze. “En 's ochtends werd hij wakker en trok hij me weer naar zich toe om te knuffelen, dus dat was echt heel fijn. Het voelde gewoon zo goed.”

Tony en Julia

Oriana was er dan ook van overtuigd dat zij die felbegeerde laatste roos van Tony zou krijgen. Ze was dan ook in shock toen Tony niet haar, maar Julia koos. “Ik was echt in shock. Ik stortte toen al in, maar pas nadat de camera's uit waren ben ik écht ingestort”, weet ze te vertellen. “Hij zegt de liefste dingen en vertelt hoe leuk hij je vindt, en opeens krijg je toch die roos niet.”

Ondanks het liefdesverdriet gunt ze het Tony en Julia van harte. “Ik ben er helemaal oké mee”, aldus Oriana. “Ik gun hem de wereld en ik gun Juul de wereld. Dus ja, dat zij nu samen zijn is voor mij helemaal prima, als het maar goed met ze gaat. Daar gaat het uiteindelijk om.” Nu ze de afleveringen heeft gezien, kan Oriana ook wel begrijpen waarom Tony voor Julia heeft gekozen. “Je houdt daar natuurlijk aan je eigen gevoel vast. En dan hoor je wel verhalen van de meiden, maar nu zie je het ook echt. En dan vind ik ze wel goed bij elkaar passen, zeker.” Awh!

Beeld: Videoland (Tom Cornelissen)

Laatste nieuws