Tony Junior verklapt: déze dame had hij achteraf niet naar huis moeten sturen

'Van haar zag ik een heel andere kant in het programma', vertelt Tony eerlijk.

Twintig vrouwen reisden af naar Kroatië om het hart van Tony Junior te stelen. In de zoektocht naar de ware liefde heeft de bachelor dus flink wat harten moeten breken. Soms stond hij volledig achter zijn beslissing om een dame naar huis te sturen, maar af en toe had de knappe dj toch wat spijt.

Verlegen

Waar wij als kijkers konden zien hoe de dames in de villa waren én hoe ze waren tijdens dates met Tony, moest de dj het alleen doen met deze dates. “Wat ik heb meegemaakt, is het enige wat ik heb gezien. In de serie zie ik nu wat er zich verder heeft afgespeeld bij hen”, vertelt hij openhartig aan FunX.

Tijdens een date en met camera's op je gericht, is het natuurlijk niet zo gek dat sommige dames wat verlegen werden terwijl ze zich in de villa helemaal niet zo gedroegen. “Soms ben ik wel verrast en denk ik: shit, misschien had ik dingen wel anders kunnen doen”, weet Tony dan ook te vertellen.

Spijt?

Wat de knappe dj dan anders aan had willen pakken? “Ik ga gewoon namen noemen. Bij de eerste vier die ik geen roos had gegeven in de eerste aflevering, ging Nadeche naar huis. Toen dacht ik: waarom heb ik dat eigenlijk gedaan?”, verklapt hij.

Ook publiekslieveling Diva had hij achteraf liever nog niet naar huis gestuurd. “Van haar zag ik een heel andere kant in het programma. Toen dacht ik: oeh, ik had haar misschien toch langer willen houden.” Awh!

Bron: FunX | Beeld: Videoland (Tom Cornelissen) | Video: YouTube (FunX)

Laatste nieuws