Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Heeft Justin Bieber een kind verwekt?

Laten we hopen voor Selena Gomez dat het niet waar is, maar er zijn geruchten dat Justin Bieber bij een 25-jarige fan ee...

Heeft Justin Bieber een kind verwekt?

Laten we hopen voor Selena Gomez dat het niet waar is, maar er zijn geruchten dat Justin Bieber bij een 25-jarige fan een kind heeft verwekt. Het meisje beweert dat ze na een one night stand in 2010 zwanger is geraakt van het popidool. Dat meldt The Sun.

De moeder vertelt dat ze elkaar in februari 2010 ontmoeten bij TGI Friday's in Miami, na afloop van het concert dat Bieber daar gaf. Vervolgens zijn ze naar een hotelkamer in Gansevoort South vertrokken om de liefde te bedrijven. En plop, negen maanden later, in oktober was daar een baby girl!, zo laat een bron aan US Star magazine weten.

Dochtertje"Ze kreeg een meisje later dat jaar. Justin heeft daar nooit iets van geweten. Ze wilde haar baby beschermen en vooral niet in de schijnwerpers staan. In mijn ogen lijkt het meisje erg op Bieber toen hij dezelfde leeftijd had."

Volgens geruchten zouden er ook sms-berichten zijn opgedoken van de one night stand. Justin zou de mysterieuze vrouw hebben bedankt voor de geweldige nacht en het hebben omschreven als "ons kleine geheimpje".

Bronnen rondom Bieber melden dat het verhaal compleet verzonnen is.

Beeld: Getty Images