Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Deze bodycrème schijnt een wondermiddel voor acne te zijn

De resultaten zijn verbluffend!

Deze bodycrème schijnt een wondermiddel voor acne te zijn

Huidaandoeningen zoals acne kunnen ontzettend vervelend zijn. Misschien heb je al allerlei producten en trucjes geprobeerd om ervan af te komen, maar lijkt niks te helpen. No worries, want deze bodycrème schijnt een wondermiddel te zijn voor acne. Enne, hij is ook nog eens vegan!

BANGN Body

De crème waar we het over hebben heet BANGN Body. Het is een veganistische bodylotion van Australische herkomst. Hij ruikt niet alleen erg lekker, maar belooft daarnaast ook het een en ander. Zo zou het je lichaam glad 'strijken', zou de crème helpen tegen cellulitis en zou je er een gladdere en zachtere huid van krijgen.

Wondermiddel tegen acne

Hoewel de kleine gele tube bedoeld is om te worden gebruikt als een bodycrème, zijn mensen op Instagram vooral enthousiast over hoe geweldig het goedje werkt als acnecrème. Een interessante ontdekking voor mensen die kampen met deze huidaandoening. Kijk maar eens naar de volgende before and after-foto's:

Verbluffende resultaten

We konden het zelf ook bijna niet geloven toen we het zagen, maar de resultaten zijn verbluffend. Heb je zelf ook last van acne, of wil je bijvoorbeeld iets aan je cellulites doen? Dan is deze crème zeker een must try! Een tube van het wondermiddel kost in Nederland zo'n 50 euro. Zeker het proberen waard als je de effecten ziet, toch?

Bron: Marie Claire | Beeld: Adobe Stock