Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Grazia’s Top 3. Best gelezen op donderdag

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het mees...

Grazia’s Top 3. Best gelezen op donderdag

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het meest gelezen? Komen ze:

1. Memphis Depay zet Chris Brown buiten spel

Eerder schreven we nog dat Memphis Depay de meest begeerde vrijgezel van Nederland was, maar zou daar met deze foto verandering in komen? De hottie deelde een opmerkelijke foto met zijn Instagramvolgerswaarop er naast Memphis nóg een bekend gezicht is te zien. En niet zomaar een bekend gezicht.

2. Fans boos om de outfit van Selena Gomez

Zondagavond verscheen Selena Gomez op een persevenement van haar nieuwe film Hotel Transylvania 2. De zangeres droeg een knalrode strapless jurk met een hoge split aan de zijkant. Mooi? Haar fans vonden de outfit absoluut niet kunnen…

3.Vicky Pattison deelt wel heel pikant kiekje

Na een heftige break-up en zichzelf ook nog eens op televisie te hebben gezien, wist Vicky dat het tijd was voor verandering. Ze is geen party girl meer en zweert inmiddels bij een healthy lifestyle. En dan deelt ze maar al te graag met de wereld.