Deze hot stories heb je vandaag gemist

Deze hot stories werden vandaag het meest gelezen.
Hot Stories

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het meest gelezen?

1. Zien: nieuwe look voor hottie Noah Centineo

Noah Centineo heeft vanwege zijn knappe looks heel wat dames laten wegzwijmelen bij de vele films waarin hij speelt. Echter heeft de acteur besloten dat het nu tijd is voor een nieuwe look, want op Instagram is te zien hoe hij er een tikkeltje anders uit ziet tegenwoordig.

Noah

2. EOTBDD-Yasmine onderneemt verdere stappen na mishandeling

EOTBDD's Yasmine Pierads deelde eerder deze maand een heftig bericht op haar Instagram Stories. De 'Moroccan Princess' is na een afterparty op Ibiza in elkaar geslagen, waardoor ze uiteindelijk in het ziekenhuis belandde. De realityster laat het er niet bij zitten en heeft een klacht ingediend tegen de man die haar heeft geslagen.

Yasmine

3. De must-see romcom die binnenkort op Netflix verschijnt

Netflix lanceert komende maand heel wat nieuwe films en series om te bingewatchen en de romcom Love, Guaranteed is daar eentje van. De streamingsdienst komt nu met de trailer van deze film en die belooft veel goeds!

Love, Guaranteed
window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f741ed69bf38', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });