Zo kwam de productie achter telefoongebruik Melissa tijdens Temptation Island

Dít zijn Grazia's tien best gelezen artikelen van 2020

Van deze artikelen hebben jullie het afgelopen jaar het meest genoten.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
beste 10 artikelen

Het jaar 2020 was een jaar voor in de boeken (of juist niet). Het coronavirus gooide flink wat roet in het eten, maar dat mocht de pret niet altijd drukken. We hebben gesmuld van flink wat juicy showbizz nieuwtjes, pregnancy announcements, break-ups en nog veel meer. Wij zetten de tien best gelezen artikelen voor je op een rij.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

1. Wait, what? Temptations Alex Maas is geen spierbundel meer

Alex Maas wist tijdens zijn deelname als verleider aan Temptation Island Rosanna Voorwald te verleiden. Dat lukte hem onder andere door zijn gespierde lijf waar hij maar al te graag mee pronkte. Maar een tijdje geleden was er nog maar weinig over van Alex' sixpack. Good to know: de foto in kwestie is inmiddels van zijn Instagram verdwenen en de spierbundel is weer regelmatig in de gym te vinden. Enne, dat is te zien.

2. Holly Mae Brood en Viktor Verhulst confronteren Remco met vriendin in Nederland 


Kijkers van Love Island trokken de oprechtheid van Remco in twijfel. Op Twitter vroegen fans van het programma zich af of de Islander het liefdesavontuur wel serieus nam. Het leek erop van niet. Presentatoren Holly Mae Brood en Viktor Verhulst confronteerden Remco namelijk met dit heftige gerucht. En jawel, Remco bleek al een liefje in Nederland te hebben.

3. Zo hoog is de geldboete die De Bachelorette-winnaar Joey kan krijgen

Joey won de finale van De Bachelorette en wist het hart van Gaby Blaaser te veroveren. Of de twee nog samen waren na het programma? Dat was destijds een flink geheim, aangezien kijkers moesten wachten tot Videoland de reünie-aflevering van het programma zou lanceren. Had Joey dit geheim al eerder verklapt dan moest hij een fikse boete betalen. "Volgens mij begon dat bij 5.000 euro", legde Joey uit in een podcast van Kiki Düren.

4. Holly Mae Brood doet boekje open over sexleven met Soy Kroon

Love birds Holly Mae Brood en Soy Kroon leerden elkaar op de set van Goede Tijden, Slechte Tijden kennen. De twee hebben inmiddels vier jaar een relatie en zijn dolgelukkig samen. In gesprek met Beau Monde vertelde Holly Mae over haar relatie en sexleven met Soy. “Ik heb niets te klagen. Sex is belangrijk, maar niet het allerbelangrijkste”, deelde de actrice.

5. Donny Roelvink en vriendin Janice hebben groot nieuws

Lovebirds Donny Roelvink en Janice Blok hebben het afgelopen jaar een serieuze stap in hun relatie gezet. Via Instagram Stories deelde Janice het exiting nieuws dat zij en Donny op zoek zijn naar een huisje. Enne, goed nieuws: het koppel heeft inmiddels hun plekje al gevonden.

6. Bol.com reageert op hilarische manier op rel rondom De Bachelorette's Gaby Blaaser

De Bachelorette heeft vooral ná het programma veel losgemaakt. De mannelijke vrijgezellen klapten behoorlijk uit de school en daardoor kreeg Gaby Blaaser het flink te verduren. Dit was voor Bol.com het ideale moment om hier op een grappige manier op in te spelen.

7. Huh: je bakt pannenkoeken al je hele leven verkeerd

Vanwege de coronapandemie zaten we meer thuis dan ooit. We doken massaal de keuken in, en wat bleek? Blijkbaar bakken we onze pannenkoeken altijd al verkeerd. Volgens deze video – die inmiddels viral is gegaan – moet het bakken van pannenkoeken op een andere manier dan je verwacht.

8. Monica Geuze en vriend Robbert zetten volgende stap in relatie

Monica Geuze en lover Robbert zijn dolgelukkig met elkaar. In de YouTube-video's van Monica is dan ook te zien dat de twee flink wat tijd samen spenderen in het huis van Monica. Maarre, daar lijkt verandering in te komen. De twee zijn namelijk druk bezig met het bezichtigen van verschillende huizen! "Misschien is het wat, misschien totaal niet. We gaan gewoon even kijken wat we leuk zouden vinden voor in de toekomst", legde Monica uit in één van haar vlogs.

9. Zien: vakantiejurk koningin Máxima gaat viral

Willem-Alexander en Máxima lagen de afgelopen zomer flink onder vuur, toen een foto waarop ze geen 1,5 meter-afstand hielden van een onbekend persoon viral ging. Toch werd de foto later the talk of the town om een hele andere reden, namelijk vanwege de jurk van onze koningin. De koningin schittert namelijk in een prachtige jurk van het Amerikaanse trendy merk Ulla Johnson. And we like it a lot! Bekijk de foto van Máxima in de Ulla Johnson jurk HIER.

10. Zo kwam de productie achter telefoongebruik Melissa tijdens Temptation Island

De geruchten gingen voor een lange tijd rond, maar inmiddels is het bevestigd: deelneemster Melissa nam stiekem een telefoon mee naar Temptation Island. Op deze manier probeerde Melissa contact te leggen met haar lover Gianni die op het andere eiland verbleef. Alleen leken ze een ding te zijn vergeten: de camera's.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');