De gewaagde ‘buzz cut’ is dé haartrend van dit moment

De buzz cut is hét kapsel voor als je er extra cool uit wil zien.

De kappers waren een tijdje gesloten en dat zorgde ervoor dat menig influencer het heft in eigen handen nam. Met succes. Bold heads zijn bij veel influencers namelijk een enorm populair kapsel. Je moet even wat moed verzamelen, maar dan heb je ook wat!

Buzz cut

Het kaalgeschoren koppie, ook wel de buzz cut genoemd, is dé haartrend van het moment. Het vergt wat moed om je lange lokken zomaar af te scheren, maar het resultaat mag er zijn. Volgens celebrity hairstylist Larry Sims is de buzz cut het perfecte kapsel voor mensen die er cool uit willen zien.

Lekker makkelijk

Naast z'n coole look, is de buzz cut ook nog eens functioneel. Die krultang, föhn of stijltang kun je lekker links laten liggen. Daar komt nog bij: je hoeft niet meer maandelijks naar de kapper. Je kunt dit kapsel namelijk gemakkelijk thuis bijhouden.

Volgens Sims is het verstandig om zo nu en dan je haar af te scheren. “Veel vrouwen gebruiken deze coronatijd als periode om hun haar te herstellen. Hun haar is vaak beschadigd door hitte en chemicaliën. Door dit af te scheren kunnen zij een nieuwe start maken”, legt Sims uit.

Benieuwd naar de looks van verschillende influencers? Wij zetten het voor je op een rij.

Dit bericht bekijken op Instagram

joyful

Een bericht gedeeld door GABRIELLE HAMILTON (@hamilton_gabri) op

Dit bericht bekijken op Instagram

Stretching 🙆‍♂️

Een bericht gedeeld door Cajsa Wessberg (@cajsawessberg) op

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws