Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Amsterdam opent het allereerste 'no-bullshit' hotel

Stop waar je mee bezig bent en maak kennis met het allereerste no-bullshit hotel in Amsterdam. Wait, what?! Maak kennis...

Amsterdam opent het allereerste 'no-bullshit' hotel

Stop waar je mee bezig bent en maak kennis met het allereerste no-bullshit hotel in Amsterdam. Wait, what?!

Maak kennis met The Hoxton Hotel. Londen telt al twee vestigingen, maar nu heeft het eerste The Hoxton Hotel buiten de Britse hoofdstad haar deuren geopend op de Herengracht in Amsterdam en bestaat uit maar liefst vijf grachtenpanden. Ondanks het succes van deze nieuwe hotelervaring, kenmerkt The Hoxton zich nog steeds door de no-nonsense mentaliteit en vooral het 'don't piss anyone off'-beleid.

Van shoebox tot roomy

Gasten kunnen in Amsterdam verblijven in één van de 111 kamers. Bij The Hoxton kiezen gasten uit een van de drie kamertypen: van de 'Shoebox' tot de 'Roomy', het ruimste kamertype. Het merendeel van de kamers heeft uitzicht op de Amsterdamse grachten en ongeacht de kamerkeuze genieten gasten van de fijne extra's, zoals een koelkast gevuld met melk en mineraal water én een uur(!) lang gratis telefoneren. Prijzen beginnen bij € 89 per nacht.

Loungen

Wil je niet overnachten, maar wel lekker loungen en socializen onder het genot van een drankje? De gasten zijn ook meer dan welkom op één van de trendy, gezellig en inspirerende Hoxtown events of restaurant ‘Lotti's’. Maandelijks worden er acht uiteenlopende events georganiseerd waardoor er voor iedereen wat wils is. Zo word je helemaal zen tijdens de yogaklasjes, kun je relaxen met een goede film op of kun je je skills laten zien tijdens de cocktail workshop. De events zijn voor zowel de hotelgasten, als voor de locals en bijna altijd gratis (score!). Benieuwd wat je kunt verwachten? Kijk mee!

Klik HIER voor meer informatie