Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Bel je bff: deze fotogenieke rolschaatsbaan opent haar deuren in Amsterdam

Geloof ons: hier wil je naartoe.

rolschaatsbaan Amsterdam

In een felroze ruimte, gehuld in old school rollerskates met de lekkerste beats door de speakers de hele avond genieten op een rolschaatsbaan? Dat kan vanaf nú in Amsterdam. En geloof ons: dit wil je niet missen.

Roller Dreams

Vanaf zaterdag 18 december is Nederland een rolschaatsbaan rijker. Het Insta-waardige Roller Dreams opent haar deuren in Amsterdam Noord en is dé perfecte bestemming voor een avondje rolschaatsen en disco.

Met een overvloed aan spiegels, neon lichten en een levensgrote chandelier gemaakt van discoballen is de nieuwe rolschaatsbaan een plaatje om te zien. De rolschaatsbaan is daarnaast ook nog eens uniek, je vindt nergens in Europa een rolschaatsbaan met deze bijzondere looks.

Wil je naartoe

Roller Dreams is voor iedere leeftijd toegankelijk, maar is voornamelijk gericht op een volwassen publiek. Elke donderdag en vrijdag kun je hier terecht voor een heuse Roller Disco-sessie, waarbij live dj’s zorgen voor een unieke ervaring op de baan. Ben je niet zo'n held op rolschaatsen? No worries, want met rolschaatsworkshops en lessen die in de ochtenden plaats vinden heb je het zo onder de knie.

Eigen rolschaatsen meenemen is niet nodig, want de huur van gloednieuwe exemplaren – van SkatePro – is inbegrepen bij de entreeprijs (€19,50) die toegang tot 1,5 uur schaatsplezier geeft. Om te zorgen dat iedereen op een veilige afstand van elkaar kan rolschaatsen, wordt er gebruik gemaakt van een tijdsslot bij het reserveren. Roller Dreams is een pop-up en is geopend voor publiek vanaf 18 december tot 18 mei. Have fun!

WONDR Experience

De spectaculaire rollerschaatsbaan is het derde initiatief van WONDR Experience, die eerder dit jaar ook stadsstrand Pink Beach lanceerde. Het bedrijf speelt in op de enorme come-back van roller skating die is ontstaan tijdens de pandemie en zelfs tot een wereldwijd tekort aan rolschaatsen heeft geleid.

Misschien ook voor jou:
Kerstactie: 10x Grazia voor maar €25!