Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Om deze reden is Janice Blok nog niet terugverhuisd naar Rotterdam

Aha!

Janice Blok

Janice Blok besloot vorig jaar haar geliefde Rotterdam te verlaten, om met Donny Roelvink samen te wonen Amsterdam. De twee maakten eind oktober echter bekend dat ze niet langer samen zijn. Inmiddels woont Janice nog steeds in Amsterdam. Op Instagram vertelt de influencer waarom ze nog niet is terugverhuisd naar Rotterdam.

Rotterdam

Janice woonde en werkte jarenlang in Rotterdam. Haar hometown verlaten was voor haar dan ook een behoorlijke stap. Aangezien haar followers maar al te goed weten hoe dol Janice is op 010, krijgt ze regelmatig de vraag waarom ze nog niet is terugverhuisd naar Rotterdam.

"Ik krijg veel vragen over waarom ik nog in 020 woon en hier kerst vier", begint Janice in haar Instagram Stories. "In februari ga ik terug naar Rotterdam", vervolgt ze.

Terugverhuizen

Hoewel Janice niet kan wachten om weer terug te gaan naar Rotterdam, vertelt ze dat dat simpelweg nog niet kan. "Ik heb daar in mijn koopwoning nog huurders zitten. Zij hebben drie maanden de tijd om iets anders te zoeken", licht ze toe.

Enne, voor als het dan eindelijk zover is, heeft de influencer al grote plannen voor de woning. "Zin om mijn huisje daar helemaal te renoveren en op te pimpen." You go, Janice!

Misschien ook voor jou:
Janice Blok kondigt groot nieuws aan
Showbizz
  • BrunoPress