Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Hollywood Breakfast

Rise and Shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen z...

Hollywood Breakfast

Rise and Shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

1. Nicki Minaj en Meek Mill samen op huizenjacht

Nicki Minaj en Meek Mill willen samen een huis kopen. De twee hebben volgens TMZ al geboden op een villa met negen slaapkamers in Hollywood. Hoewel het nog niet duidelijk is of het stel het huis ook krijgt, is dit een serieuze stap in hun relatie. Er gaan af en toe geruchten dat Nicki en Meek trouwplannen hebben, maar dit hebben zij nooit bevestigd.

Nicki kan hoe dan ook een nieuw huis gebruiken. In januari liep de huur van haar oude optrekje in Los Angeles, waar ze woonde met haar ex Safaree Samuels, af en sindsdien heeft ze geen vaste woonplek.

2. Jimmy Fallon weer gewond

Jimmy Fallon is bij een val weer gewond geraakt aan zijn hand. De presentator ging met een fles Jaegermeister onderuit op Harvard University. Hij kreeg daar een humoraward uitgereikt door het universiteitsblad de Harvard Lampoon. Een bron aanwezig op de Amerikaanse universiteit vertelt aan People dat een meisje voor Fallon knielde, waardoor hij haar niet zag en over haar struikelde. Jimmy zei dat hij oké was, maar stapte toch maar in zijn limousine om door te rijden naar het ziekenhuis.

Zondag plaatste de komiek een foto van zijn hand op social media. "Er is niks dat een paar pleisters niet kan verhelpen", aldus Fallon. Dit keer had hij meer geluk: in juni maakte hij thuis een tuimeling, waarbij hij bijna een vinger kwijtraakte.

Nothing that a few band aids couldn't fix.

Een foto die is geplaatst door Jimmy Fallon (@jimmyfallon) op

3. Wesley Sneijder in de wolken door Xess Xava

Yolanthe en Wesley zijn de trotse ouders van hun zoontje Xess Xava. En voor het eerst vertelt Wesley tegen Telegraaf over zijn pasgeboren kindje. "Nu die kleine er is, kan ik mijn ogen niet van hem afhouden en ben ik de meest gelukkige vader die er is", zegt de voetballer. Ook laat hij nog iets los over de zware bevalling. "Met Yolanthe gaat alles prima. We zijn intens gelukkig. Het is geen geheim dat de bevalling met heel veel moeite tot stand is gekomen, we zaten in een lastig traject. Dat maakt de geboorte van Xess Xava extra bijzonder." Ook vertelt Wesley dat Xess een goede mix is van allebei zijn ouders qua uiterlijk en hij hoopt nog meer kinderen met Yolanthe te kunnen krijgen.

Beeld: Getty, Instagram