Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Yolanthe Cabau doet boekje open over de liefde

Staat de actrice al weer open voor een nieuwe liefde?

Yolanthe Cabau

Yolanthe Cabau leeft samen met zoontje Xess Xava een dolgelukkig leven. De twee wonen momenteel in Amerika en maken het daar enorm goed. Maarre, staat de actrice eigenlijk ook open voor een nieuwe liefde in haar leven?

Rustig leven

Eergisteravond was Yolanthe te gast talkshow Beau. Hier vertelde de actrice openhartig over haar leven in Amerika. De actrice verschijnt niet vaak meer in de Nederlandse media, maar heeft hier naar eigen zeggen totaal geen problemen mee.

"Als er vervelende dingen gebeuren of je voelt je verdrietig – noem het maar op – en je weet zelf niet zo goed hoe je het op moet lossen... Als ze (de media, red.) dan met camera's en vragen komen, dat maakt het er dan niet makkelijker op."

Tijd voor zichzelf

Na de breuk met Wesley Sneijder werd Yolanthe voor een lange tijd overal gevolgd door de media. Hierdoor is ze uiteindelijk tot een inzicht gekomen, waar ze tot op de dag van vandaag nog dankbaar voor is. "Ik ben er wel achter gekomen dat ik veel minder tijd en liefde in mezelf heb gestoken", legt ze uit.

Aan liefde voor zichzelf en zoontje Xess Xava is er geen gebrek, maar of de actrice ook openstaat voor een nieuwe lover? Dat maakt Yolanthe eigenlijk niet veel uit. "Als er iemand in mijn leven komt die bij mij past, dan gaan we het samen nóg leuker hebben. Maar alleen ben ik ook oké."

Misschien ook voor jou:
Yolanthe Cabau: 'Ik kan terugkijken op een huwelijk waarin we elkaars beste vrienden waren'
Showbizz
  • Story
  • BrunoPress