Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen z...

Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

Grote zorgen om Paris JacksonDe familie van Paris Jackson maakt zich zorgen over haar, sinds ze het heeft uitgemaakt met haar vriendje Chester Castellaw. Dat zeggen insiders tegen Radar Online.

De zeventienjarige dochter van Michael is sinds anderhalve maand weer single. In oktober leek het er juist op dat zij plannen had om te trouwen met Castellaw, toen ze op Instagram zijn achternaam overnam. Ze hanteert nu weer haar eigen achternaam. De twee waren sinds april 2015 een stel.

Paris zou zich sinds de split 'heel rebels' gedragen, volgens de bron. "Ze blijft langer weg dan afgesproken, ze hangt rond met buitenbeentjes en ze trekt zich weinig aan van wat haar grootouders Katherine en Joe zeggen", aldus de insider.

 

Een foto die is geplaatst door Paris-Michael K. Jackson (@parisjackson) op

Anne Hathaway showt babybuikAnne Hathaway heeft via Instagram een voor haar ongebruikelijke foto gedeeld. De actrice showt op het strand, gehuld in een rode bikini, haar babybuik. "Gelukkig 2016 mijn mooie Instafriends", schreef Anne bij de foto. "Een bikinifoto plaatsen is een beetje ongebruikelijk voor mij, maar ik zag dat ik werd gefotografeerd terwijl ik op het strand was."

De actrice houdt liever zelf in de hand welke foto's van haar zwangere buik verschijnen. "Als er dan zo'n foto de wereld in gaat, moet het er een zijn waar ik gelukkig van word (en een werd genomen met mijn toestemming. En met een filter)." Dat Anne haar eerste kindje verwacht, werd in november wereldkundig. De actrice, die in 2012 trouwde met acteur Adam Shulman, liet zich niet eerder uit over haar zwangerschap.

 

Actrice Julia Stiles verloofd

Julia Stiles kan een trouwjurk uit gaan zoeken. De 34-jarige actrice is ten huwelijk gevraagd door haar vriend Preston J. Cook. Op Instagram pronkt Julia met haar verlovingsring. Camera-assistent Preston ging tijdens kerst op zijn knieën, blijkt uit Julia's bericht. De actrice heeft het over 'de beste kerst ooit'. Julia, die in films als 10 Things I Hate About You en Mona Lisa Smile speelde, werd in Isla Grande, Colombia ten huwelijk gevraagd.  

Best Christmas Ever!

Een foto die door missjuliastiles is geplaatst op

Thanks, @Pureology_uk and @LORAC_cosmetics! You really make a lady feel like a lady.

Een foto die door missjuliastiles is geplaatst op