Amanda Balk binnenkort weer op televisie!

We hebben haar een tijdje op ons beeldscherm moeten missen, maar de brunette is weer terug: Amanda Balk is binnenkort te...

Lees ook

We hebben haar een tijdje op ons beeldscherm moeten missen, maar de brunette is weer terug: Amanda Balk is binnenkort te zien in een nieuwe reality-serie! En wel haar eigen reality-serie. Vanaf april is Amanda te zien bij LINDA.tv samen met haar zus Daniëlle en haar vriendin Kasia. Dit laat de televisiepersoonlijkheid weten aan Privé.

Comeback

Tegen het blad zegt ze: “Ik ben heel blij dat ik weer iets met tv ga doen. Het programma heeft nog geen naam, maar er komen in ieder geval zes afleveringen.” Volgens Amanda zal de serie iets weg hebben van Keeping Up With The Kardashians, de reality-show van de familie Kardashian-Jenner. Amanda en haar aanhang worden gevolgd in alles wat ze doen. Van luxe vakanties tot allerlei andere dingen die ze in hun leven doen.

Wat er vooraf ging

Amanda Balk werd bekend vanwege haar deelname aan het televisieprogramma De Gouden Kooi. Daarna deed ze ook nog mee aan Echte Meisjes In De Jungle. Ook had ze een relatie met DJ Afrojack, met wie ze een dochtertje heeft: Vegas(4). Deze relatie strandde en Amanda is nu verloofd met ondernemer Stavros Tsatsos.

Lees ook: Amanda Balk: ‘Deze zomer ben ik opnieuw onder het mes gegaan’

Bron: Telegraaf, Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook