Vriendinnen doen bizarre ontdekking op selfie

Sharon ging twee jaar geleden met vriendinnen op vakantie. Als herinnering maakten ze in het vliegtuig een foto. Dit jaa...

Lees ook

Sharon ging twee jaar geleden met vriendinnen op vakantie. Als herinnering maakten ze in het vliegtuig een foto. Dit jaar ging Sharon weer op een meiden-trip en maakte ook weer een selfie in het vliegtuig. Maar toen ze de twee foto’s van 2014 en 2016 naast elkaar legde, deed ze een bizarre ontdekking.

Hello there!

Op de foto twee jaar geleden werden de vrouwen in het vliegtuig naar Spanje gephotbombed door een jongen. Guess what: op de recente foto, wéér naar het warme Spanje, spotten ze precies diezelfde jongen op de achtergrond. Eng!

Creepy

“Ik zat op een zaterdagavond foto’s te bekijken en zag dat beide foto’s op elkaar leken. Toen ik ze naast elkaar legde keek ik beter en zag dezelfde man op de achtergrond. Ik vond het een beetje creepy!”, vertelt ze. “We hebben er uren naar gekeken en ze lijken écht op elkaar.” Of het echt dezelfde man is, of een hele goede look-alike, is niet zeker. Maar toeval is het wel!

2014

2016

Bron: Daily Mail, beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook