Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zien: zo ziet de mooiste McDonald's ter wereld eruit

Wow!

McDonalds

Wie had ooit gedacht dat een McDonald's ook fancy kan zijn? Wie fan is van fastfoodketen McDonald's zal er vast en zeker wel eens van dromen om die mooie retro locaties in Amerika te bezoeken. De fastfoodketen bestaat natuurlijk al heel wat jaren en sommige restaurants hebben dan ook nog een echte retro-uitstraling. Een McDonald's spant de kroon en is uitgeroepen tot de mooiste McDonald's van Amerika.

Classy McDonald's

Een McDonald's-fan plaatste namelijk een foto van een Mac in Amerika, die ook zomaar eens de mooiste van de wereld zou kunnen zijn. Het gebouw zou voorheen een boerderij geweest zijn, waarna het diende als evenementenhal. Alles is nog perfect bewaard gebleven, waardoor de McDonald's ineens een hele classy uitstraling heeft gekregen. Hoe mooi! Deze Mac staat zeker op ons lijstje om ooit te bezoeken!

Cola smaakt anders

Bestel jij ook altijd een cola bij de Mac en vraag jij je wel eens af waarom deze zo anders smaakt dan 'normale' cola? Wij hebben het antwoord voor je. De fastfoodketen onthult het geheim in een verklaring. "Het water en de siroop zijn vooraf afgekoeld voordat het onze drankautomaten bereikt. Ook houdt ons koelsysteem de drank zo koud, dat je altijd een verfrissend drankje krijgt.”

Maar daar blijft het niet bij. Het antwoord ligt namelijk ook in het rietje waar jij jouw cola door drinkt. De fastfoodketen gebruikt een ‘speciaal’ rietje, waardoor jouw smaakervaring nog beter wordt. “Het is een tikkeltje groter dan een normaal rietje, zodat de cola al jouw smaakpapillen bereikt”. Al heeft McDonald’s sinds kort natuurlijk papieren rietjes, die de smaakervaring ook weer veranderen. Aha!

Bron: Girlz | Beeld: Brunopress, Instagram

Lifestyle
  • Girlz
  • Brunopress, Instagram