André Hazes Jr. keert moeder en zus letterlijk de rug toe

Vorig jaar kwam André Hazes Jr. in de clinch te liggen met zijn moeder Rachel Hazes en zus Roxe...

Lees ook

Vorig jaar kwam André Hazes Jr. in de clinch te liggen met zijn moeder Rachel Hazes en zus Roxeanne Hazes. Dit liep zo hoog op dat er definitief een punt werd gezet achter het contact en nu keert hij de twee ook nog eens letterlijk de rug toe…

Rug toekeren

André Hazes Jr. en zijn zwangere vriendin Monique hebben het dorpje Vinkeveen, waar ze in oktober zijn gaan samenwonen en ook Rachel en Roxeanne wonen, achter zich gelaten en zijn namelijk naar Rotterdam verhuist. “Ik woon nu in een chalet. Die staat gewoon bij mijn schoonouders op het terrein en die huren we even omdat, tja, ik ben alleen maar onderweg”, vertelt de zanger aan Shownieuws.

De daddy-to-be is bang dat er iets gebeurt met Monique als hij er zelf niet is. “Straks gebeurt er wat of breken de vliezen, weeën of weet ik veel. Dan ben ik er niet. Ja er moet wel iemand voor haar kunnen zorgen.”

Nog steeds geen contact

Of het eerste kindje van André en Monique de relatie met moeder Rachel en zus Roxeanne zal verbeteren, is nog maar de vraag. “Er is nog altijd geen contact met mijn moeder of zusje. Ik wil me meer richten op de positieve dingen in het leven”, vertelt hij in weekblad Story. En het lijkt er ook nog eens op dat de zanger geen plannen heeft om direct na de bevalling terug te gaan naar Vinkeveen. “Persoonlijk zou ik er niet rouwig om zijn als we daar niet meer heen gaan. Ik vind het heerlijk in Rotterdam en heb er geen probleem mee om er te blijven.”

Eerste kindje

In april kondigden André Hazes Jr. en Monique aan dat ze hun eerste kindje verwachten. Recent liet het koppel weten aan Story dat Monique op 26 oktober is uitgerekend. Van een thuisbevalling zal geen sprake zijn. “We hebben ons goed laten informeren en hebben ervoor gekozen dat ons kindje wordt geboren in een kraamhotel”, vertelde André aan het weekblad.

Lees ook: Roxeanne Hazes deelt opmerkelijke foto

Bron: Show, Story, Beeld: Anp

Laatste nieuws

Zie ook